Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Maitosuklaa 7.1g38kcal0.7g3.5g2.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7.1g50kcal0.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g317kcal5g33.2g18g0.6g
Valittu annoskoko39g158kcal2.5g16.6g9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g79kcal1.3g8.3g4.5g0.2g
Arvot/100g100g404kcal6.4g42.3g23g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772