Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio10g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)6.5g36kcal0.1g0.1g3.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g192kcal5.4g21g9.4g1g
Valittu annoskoko39g96kcal2.7g10.5g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal1.4g5.3g2.4g0.3g
Arvot/100g100g246kcal6.9g26.9g12g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318