Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 6.7g2kcal0g0.4g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g10g17kcal1.9g0g1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g8.4g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Kantarelli 3.4g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal4.6g2.2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko39g32kcal2.3g1.1g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.2g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.9g2.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993