Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g20g34kcal3.8g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g6.3g8.8kcal0.2g0.1g0.8g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g1.8g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g109kcal9.6g1.2g7g0.2g
Valittu annoskoko39g55kcal4.8g0.6g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.4g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.2g1.5g8.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339