Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g13g8.5kcal1.6g0.6g0g0g
Soijajauho rasvainen 2.3g11kcal0.8g0.5g0.5g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.3g4.2kcal0.4g0.1g0.3g0.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)1.3g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.3g8.9kcal0.4g0.1g0.8g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Oltermanni, perinteinen6.6g24kcal1.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g175kcal12.8g3.8g12g2.6g
Valittu annoskoko39g88kcal6.4g1.9g6g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal3.2g1g3g0.7g
Arvot/100g100g225kcal16.4g4.9g15.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603