Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g15g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g12kcal1.4g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal3.2g1.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko39g18kcal1.6g0.7g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.8g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g45kcal4.1g1.8g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260732