Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g21g86kcal1g1g8.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g58kcal0.3g0.5g6.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g293kcal2.8g3.6g29.8g0.2g
Valittu annoskoko39g147kcal1.4g1.8g14.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g73kcal0.7g0.9g7.5g0.1g
Arvot/100g100g377kcal3.6g4.6g38.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328