Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Kaali, valkokaali20g4.3kcal0.2g0.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g71kcal4.4g3.2g4g1.2g
Valittu annoskoko39g35kcal2.2g1.6g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g0.8g1g0.3g
Arvot/100g100g91kcal5.6g4.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423