Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.7g56kcal0.1g0g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.2g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Banaani, kuorittu 10g9kcal0.1g1.9g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g247kcal4g25.4g14.2g1.2g
Valittu annoskoko39g123kcal2g12.7g7.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g62kcal1g6.4g3.6g0.3g
Arvot/100g100g316kcal5.1g32.6g18.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700