Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Voi 5.1g37kcal0.1g0g4.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g2.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Korppujauho 2.6g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g173kcal15.4g3.8g11g0.4g
Valittu annoskoko39g87kcal7.7g1.9g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal3.9g1g2.8g0.1g
Arvot/100g100g221kcal19.7g4.9g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480