Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.7g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g5.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g37kcal2g3.4g1.6g1g
Valittu annoskoko39g19kcal1g1.7g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.5g0.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g48kcal2.6g4.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529