Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%15g26kcal3.1g0g1.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.3kcal0.2g1.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal6.8g4.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko39g40kcal3.4g2.4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.7g1.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g101kcal8.7g6.1g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266262