Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g6.2g7.5kcal1.3g0g0.2g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss2.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal3g4.6g0.4g1g
Valittu annoskoko39g19kcal1.5g2.3g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g1.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.8g5.9g0.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491