Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g8.8g6.7kcal1.4g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 8.8g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 18g19kcal0.7g3.4g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g73kcal4.2g8.8g2g1g
Valittu annoskoko39g36kcal2.1g4.4g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g2.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g93kcal5.4g11.3g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240