Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g13g30kcal1.1g5.9g0.2g1.5g
Ketsuppi 3.4g3.1kcal0g0.6g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)9g17kcal2.1g0g0.7g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g4.2g16kcal1g0g1.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 8.4g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g146kcal10.8g13.2g4.6g3g
Valittu annoskoko39g73kcal5.4g6.6g2.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal2.7g3.3g1.2g0.8g
Arvot/100g100g188kcal13.8g16.9g5.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424