Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.3g4kcal0g1g0g0g
Ruislese 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g23g76kcal3.1g14.5g0.5g1.4g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g181kcal6.6g31.4g2.8g3.2g
Valittu annoskoko39g90kcal3.3g15.7g1.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1.7g7.9g0.7g0.8g
Arvot/100g100g231kcal8.4g40.2g3.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268991