Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile22g30kcal4.2g0.2g1.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g12g33kcal2.1g0.1g2.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5g14kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g153kcal14.6g0.6g10.2g0g
Valittu annoskoko39g77kcal7.3g0.3g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal3.7g0.2g2.6g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.8g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731