Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl7.7g35kcal0.5g4.9g1.5g0.3g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g12g39kcal0.2g0.3g4.2g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g7.7g21kcal0.6g0.9g1.5g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kinuskikastike 3.9g16kcal0g2.2g0.8g0g
Daim 56g1.1g5.9kcal0g0.6g0.3g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1.1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g311kcal3.2g25.2g21.6g0.6g
Valittu annoskoko39g156kcal1.6g12.6g10.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g78kcal0.8g6.3g5.4g0.2g
Arvot/100g100g398kcal4.1g32.2g27.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939