Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g26g7.1kcal0.2g1.3g0g0.4g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g0.8g2kcal0g0.8g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna, annos 65g1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal1.2g4.6g6.2g0.8g
Valittu annoskoko39g39kcal0.6g2.3g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.3g1.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g101kcal1.5g5.9g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011