Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 11g5.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.3g10kcal0.2g0.7g0.6g0.2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g2.1g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g111kcal6g4.6g7.6g0.8g
Valittu annoskoko39g56kcal3g2.3g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.5g1.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g142kcal7.7g5.9g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675