Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tomaattimurska 8.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Katkarapu 4.1g2.8kcal0.6g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.1g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty12g17kcal0.6g3.5g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g64kcal3.6g8.6g1.2g1.4g
Valittu annoskoko39g32kcal1.8g4.3g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal0.9g2.2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753