Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.9g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.9g12kcal1.3g0g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g3.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal2.8g2.4g2g0.4g
Valittu annoskoko39g21kcal1.4g1.2g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.7g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.6g3.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177