Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.8kcal0.1g1.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.5g2.9kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g24kcal0.2g3.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko39g12kcal0.1g1.9g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.1g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.3g4.9g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277066