Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu15g33kcal1.3g1g2.7g0.2g
Ketsuppi, Felix1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 1.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka5.1g2.9kcal0g0.7g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio9g6.1kcal0.1g0.4g0.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7.5g19kcal1.9g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g127kcal6.6g5.2g9.2g0.6g
Valittu annoskoko39g64kcal3.3g2.6g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal1.7g1.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g163kcal8.5g6.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493