Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g2.8g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g22kcal0.4g2g1g0.8g
Valittu annoskoko39g11kcal0.2g1g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.1g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.6g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011