Naudanlihapata, ei perunaa

Laita uuni lämpiämään 225 C:een.

Viipaloi porkkana, kuutioi lanttu, puolita herkkusienet ja lohko sipulit.

Halutessasi voit lisätä myös 2-3 kynttä valkosipulia pieninä paloina.

Pilko lihat isohkoiksi paloiksi ja ruskista ne pintapuolisesti pienessä määrässä öljyä.

Valmista lihaliemi, n. litra vettä ja 2 lihaliemikuutiota.

Kasaa pilkotut kasvikset ja liha uunivuokaan, kaada päälle lihalientä niin että peittyvät juuri ja juuri.

Lisää vielä punaviini ja laita uuniin ilman kantta n. tunniksi.

Alenna lämpöä 150 C ja anna hautua vielä 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 501 grammaa

Leego1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäpaistipihvi, lidl7.8g10kcal1.5g0.1g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Punaviini 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Öljy0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal3g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko39g17kcal1.5g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g43kcal3.8g1.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279525