Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g13g11kcal0.1g2.4g0.1g0.2g
Canderel makeutusjauhe5.6g21kcal0.2g5.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 2.8g10kcal0g0.1g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g2.8g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g178kcal3.8g31.6g3.6g1.2g
Valittu annoskoko39g89kcal1.9g15.8g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1g7.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g228kcal4.8g40.3g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917