Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g4g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)10g3.8kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g6.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g30kcal2.2g2.8g1g0g
Valittu annoskoko39g15kcal1.1g1.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.6g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g38kcal2.8g3.6g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934