Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Herkkusieni 6.2g1kcal0.1g0g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.5g8.4kcal0.3g0g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g101kcal2g1.4g9.6g0.4g
Valittu annoskoko39g51kcal1g0.7g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal0.5g0.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g130kcal2.6g1.8g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412