Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4.4g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl3g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kaurahiutale 1.5g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Atria kevyt jauheliha26g45kcal5g0g2.6g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g3.8g12kcal0.6g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g157kcal12.8g2.4g10.4g0.4g
Valittu annoskoko39g79kcal6.4g1.2g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal3.2g0.6g2.6g0.1g
Arvot/100g100g202kcal16.4g3.1g13.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203