PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 22g8.4kcal0.1g1.6g0g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Maito, Kevyt1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal2.4g15.6g4.2g2g
Valittu annoskoko39g57kcal1.2g7.8g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal0.6g3.9g1.1g0.5g
Arvot/100g100g146kcal3.1g20g5.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219