Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Taloussuklaa, Fazer8.1g42kcal0.3g4.6g2.4g0.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.3g18kcal0.3g1.8g1.1g0g
Vispikerma Flora 20%14g31kcal0.4g0.7g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g221kcal5.4g14.2g15.4g0.8g
Valittu annoskoko39g111kcal2.7g7.1g7.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal1.4g3.6g3.9g0.2g
Arvot/100g100g284kcal6.9g18.2g19.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452