Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%8.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino8.3g28kcal1.9g4.4g0.3g0.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Ketsuppi, Felix0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal9.4g11.4g3.8g1.2g
Valittu annoskoko39g60kcal4.7g5.7g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.4g2.9g1g0.3g
Arvot/100g100g155kcal12.1g14.7g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649