Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P7.1g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal0.6g4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g17kcal0.3g2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.2g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5.1g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810