Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen6.5g9kcal1.2g0g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana keitetty2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Ohrasuurimo 1.6g5.2kcal0.1g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal2.8g3.2g1g0.4g
Valittu annoskoko39g18kcal1.4g1.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.7g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g45kcal3.6g4.1g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422