Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)5.8g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen1.9g11kcal0g0g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.6g20kcal0.7g4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.8g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.9g4.7kcal0g0g0.5g0g
Perunajauho 1dl=70g0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g148kcal3.4g23g4.6g0.6g
Valittu annoskoko39g74kcal1.7g11.5g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal0.9g5.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g188kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624