Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Purjosipuli 6.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 6.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal0.6g2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko39g17kcal0.3g1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.2g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665