Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g3.2g4.4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.8g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.8g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g66kcal4g5.6g3g0.2g
Valittu annoskoko39g33kcal2g2.8g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.1g7.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915