Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia23g32kcal3.9g0g1.8g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.5g2.3kcal0g0.3g0.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g14g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g104kcal8g2.4g6.8g0g
Valittu annoskoko39g52kcal4g1.2g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2g0.6g1.7g0g
Arvot/100g100g134kcal10.3g3.1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435