Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 5g27kcal0g0g3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g5g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 6g2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g199kcal3.8g28g7.6g0.8g
Valittu annoskoko39g100kcal1.9g14g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal1g7g1.9g0.2g
Arvot/100g100g255kcal4.9g35.8g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287