Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g23g7.3kcal0.2g1.7g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)10g24kcal2g0g1.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.6g6.8kcal0.8g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal6g3.8g4.4g0g
Valittu annoskoko39g39kcal3g1.9g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.5g1g1.1g0g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.9g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353