Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte9g4.6kcal0g1.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)7.2g4.7kcal0.2g0.3g0.3g0g
Leivinjauhe0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl7.5g28kcal0.9g5.6g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton3.7g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen5.4g30kcal0.1g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g185kcal3.2g24g8.2g0.8g
Valittu annoskoko39g93kcal1.6g12g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal0.8g6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g237kcal4.1g30.8g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983