Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen1.1g2.9kcal0g0.1g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g15g26kcal0.2g0.4g2.6g0g
Katkarapu 20g14kcal2.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g99kcal6.4g2g7.4g0.2g
Valittu annoskoko39g50kcal3.2g1g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.6g0.5g1.9g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.2g2.6g9.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666