Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 18g3.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper18g52kcal4.6g0g3.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.6g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g173kcal9.6g0.8g14.6g0.6g
Valittu annoskoko39g87kcal4.8g0.4g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal2.4g0.2g3.7g0.2g
Arvot/100g100g221kcal12.2g1g18.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672