Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.6g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.6g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Uudet perunat keitetty12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.9g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Keräkaali, 100g3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal1.6g5.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko39g22kcal0.8g2.7g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.4g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g56kcal2g6.9g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745