Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 17g38kcal1.1g6.9g0.2g1.9g
Voi 6.4g47kcal0.1g0g5.2g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 6.4g8.5kcal0.2g0.2g0.8g0g
Maustekurkku6.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g194kcal3.2g15.4g12.4g4.2g
Valittu annoskoko39g97kcal1.6g7.7g6.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna20g49kcal0.8g3.9g3.1g1.1g
Arvot/100g100g249kcal4.1g19.7g15.9g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534