Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali24g5.1kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.4g4.4kcal0g1.1g0g0g
Riisi puuroutuva 1g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 10g21kcal1.7g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g75kcal4.2g5.6g3.8g1g
Valittu annoskoko39g38kcal2.1g2.8g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.1g1.4g1g0.3g
Arvot/100g100g96kcal5.4g7.2g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301590