Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 11g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 18g43kcal2.3g0.1g3.7g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g135kcal4.8g1.2g12g0.8g
Valittu annoskoko39g68kcal2.4g0.6g6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal1.2g0.3g3g0.2g
Arvot/100g100g174kcal6.2g1.5g15.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996