Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g13g16kcal2g0g0.9g0g
Maustekurkku5.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.8g0.4kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 7.2g21kcal0.1g0.5g2.2g0g
Kananmuna, keitetty 4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g93kcal5.2g1.8g7g0.4g
Valittu annoskoko39g46kcal2.6g0.9g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.3g0.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g118kcal6.6g2.3g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780