Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g24g82kcal3.2g16.6g0.4g1.6g
Kanttarelli, tuore, annos 50g4.1g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.1g16kcal1.3g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g246kcal9.2g33.6g8.4g3.4g
Valittu annoskoko39g123kcal4.6g16.8g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna20g62kcal2.3g8.4g2.1g0.9g
Arvot/100g100g315kcal11.8g43g10.7g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333